Wie zijn wij?

Wij zijn 2 ervaren ondernemers, die de krachten hebben gebundeld om juist jou, de ZZP-ondernemer, verder te kunnen helpen met je onderneming. Ieder van ons heeft één of meerdere specialismen en dat aangevuld met ervaring op het gebied van begeleiden en trainen van ondernemers maakt dat we complementair aan elkaar zijn en successen behalen met dit programma!

Henriette Veenstra

Als ondernemer heb je soms een sparringpartner nodig om tot groei en/of nieuwe stappen te komen. Die rol vervul ik graag met veel energie en al heel wat jaren adviseer ik op het gebied van bedrijfsvoering, financiën en marketing voor zowel starters als gevestigden. De accenten in mijn coaching/advies leg ik vooral op jouw toegevoegde waarde. Ik neem je mee in waar jij het verschil kunt maken in de markt. Daarbij is het plezierig om aan tafel te zitten met iemand die zelf het klappen van de (ondernemers)zweep kent.

Henriette Veenstra

Harry Weitering

Harry Weitering, woonachtig in Assen en al jaren actief binnen het zakelijk netwerk van Assen en omgeving. Ik ben eigenaar van Bij Harry en werk als Relatiemarketeer (zakelijke markt) voor Univé Noord-Nederland. Tot 1 april 2020 combineerde ik dit met het directeurschap van De Drentse Zaak in Assen. Ook daar heb ik me bezig gehouden met ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken. Naast, en vooral tijdens, de uitoefening van deze functies, ben ik al 30 jaar actief binnen diverse netwerken en weet daar mijn weg in te vinden. Deze kennis wil ik graag overdragen middels een bijdrage aan dit ZZP-programma tijdens de Netwerkbijeenkomst.

Harry Weitering